Sunday, 9 October 2011

Let’s theater

What is "now showing" at Istana Budaya? Even you guys know, or pretend not to know, i still want to shout here-it's TSLON-The Secret Life of Nora, start showing from 29 September to 16 October 2011. Tinggal a few days je lagi. you know, what my 1st impression was when i know it's a production of Datin Tiara Jacquelina? MESTI BEST *lonjak lonjak*. just look at how successfull PGL was. Gempak gempita.

1st & 2nd time i watched theatre, i got free ticket from my aunt & X-housemate, both of them are teachers. (Cikgu memang selalu dapat free ticket ke?). 3rd time tengok "cuci-cuci the musical". itu boyfren kesayangan belanja. so kalini, xde cikgu, xde BF nak belanja, kena cari alternatif lain untuk dapatkan free ticket.

i want to watch, so i google more, to find out any opportunity of wining at least 2 free tickets. (yes, it's two-dua. ni bukan kes tamak haloba, tapi, it's no fun at all watching alone k. kau bukan kenal pun orang sebelah menyebelah). untuk me & lakiku lah. But, after 2nd thought, takpelah. bagilah chance kat orang2 lain yang betul2 nak pergi & dapat pergi. (ha ha ha-sungguh positive aku dapat menang). dah nak due dah pun. apa2hal, dalam panggung, bikin panas penonton je mak duyung ni. (aku tak suka orang panggil aku mak buyung, so i called myself-mak duyung)

masa tengah2 cari tu, nuffnang ad tunjuk TSLON ni, apalagi, tryla. terus direct ke FB TSLON. so, korang boleh click kat situ & try2la winning yourself. at least from here, it will direct to the FB TSLON official page. takpun, beli jela ticket (ada link kat situ). murah ke mahal ke, if it's worth the money, tak sia2 hokey. aku tengok ramai orang suka bila Pak Nil sebut-Nowa. mesti jadi trademark lepas tu.

So, pegila beli @ masuk contest tu cepat2. 

No comments:

Post a Comment