Monday, 13 February 2012

opening : account executive

sekadar menolong seseorang yang memerlukan seseorang yang account expert, detail ringkas:

position : Account Executive
Address : Subang
top requirement : able to do full set of account. so mesti ada experience lah. rasanya, semua company pun account set lebih kurangkan. P&L, sales report, bank recon, journal, tax bla bla bla......

salary & benefit tak pastilah saya. tapi, salary pasti negotiable. so, kamu letak jelah agak2 ikut korang punya qualification, (tapi janganlah mintak gaji sama tarap dengan director ye). kalau company ni rasa kamu ni berkebolehan, berapa mintak pun mungkin dapat.

apa yang penting...kerjaaaa-sama. eh bukan. interview nanti, ha..masa tu juallah kebagusan diri sendiri, bukan jual body ye kawan2.

nak detail lagi saya tak pasti. tapi boleh email me @ xxx.xxx@xxx.com. nanti saya akan forwardkan kat empunya diri ya.

kalau berjaya dipanggil interview, seterusnya hired...tahniah tahniah tahniah...jangan lupa bayar zakat.

No comments:

Post a Comment