Monday, 13 February 2012

R.I.P Whitney Houstan

She was found dead in a bathtub in a hotel. that's all i know. i just want to highlight this story, in case peminat2 fanatik Whitney tak tau kan. nak detail lagi kau bacalah paper hiburan, majalah hiburan, google hiburan, pasti kau jumpa detail.

kat sini just nak bagitau, my colleague sebelah ni, he love listening to the songs. melambak2 kau lagu dia. dari english, cina, k-pop, melayu pun dia layan. soundtrack filem2 melayu pun ada. he watches malay drama also ok. bangga pulak! bila tanya faham ke? kadang2 drama/filem melayu punya skrip yang berkias2/bahasa2 pasar & kasar, cuma orang melayu je faham. dia jawab "aku tau bahasa #&%! tu dari filem melayu lah.

derrrr...hilang dah bangga aku. rasa malu pulak drama/filem bangsa aku bagi bad influence kat mamat mata sepet ni. dia download lagu maher zain ok. kau hade? bila tanya "faham ke?" dia jawab "macam lagu orang putih".

faham? dia hapal!

so, sempena perginya Whitney Houston ni, lagu lunch time dia (& aku), adalah lagu2 whitney saje. tak taulah sampai bila dia nak berkabung dengar lagu whitney.

No comments:

Post a Comment