Tuesday, 25 September 2012

speeding

11 comments:

  1. check this out http://antalya2102.blogspot.com/2011/12/ala-tomei-tomei.html

    gown mereka sama!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...poney....haritu sales 50%...apa lagi...rembat 2 3 helai...hehhe..mya pakai lagi x gown tu?

      Delete
  2. baju raya dia last year..lama dh xpakai. singkat dh kot hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. last year???? patut 50% off....ingatkan raya this year sales.... :)

      Delete
  3. Safety first! :P

    Sarah pun naik je kete duduk dlm car seat.tapi kat depan la.belakang takmo,sbb tak fun.mama jadik mem duduk kat belakang.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. pilot tak kasi mem besar duduk belakang, jadi adelea kenalah duduk belakang..tapi dia menjerit2 protes. dah malas nak dengar dia buat concert, pangku duduk depan...
      kalau ingatkan mem besar memang nak duduk belakang...hehehhe

      Delete
  4. Safety first! :P

    Sarah pun bila naik kete je,duduk dlm car seat.tapi kat depan la.belakang takmo,mayb tak fun.mama jadik mem duduk belakang.hihi

    Berkali-kali aku taip komen yg sama ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa, x boleh post? aku dah buang...apa nama tu...aku pun dah lupa...kan

      Delete
    2. Bukan...internet aku lembab,aku tak menyabo,kena taip la berkali2...haha

      Delete
    3. mana yang sama tu aku delete la ye...ayat lain..maksud sama...hahahaha

      Delete
  5. Sebab tu kena bg dia duduk depan,baru dia leka tgk sana sini.kalo duduk belakang,mmg jawapannya kena pangku kat depan.hihi

    ReplyDelete