Monday, 16 March 2015

HERBA MAHARANI – MENJADI MAHARANI DIHATI SUAMI


Believe it or not, HERBA MAHARANI has become viral. Day after day, more and more people know about the benefits and the herbal goodness. Makin lama makin ramai yang cari HERBA MAHARANI. Dari yang beli sekotak “nak cuba dahulu” terus beli berkotak-kotak, kegunaan untuk 2 3 bulan terus. HERBA MAHARANI ni fast selling tau. Jadi, customer memang risau teramat kalau stock takde. Bukan si isteri je yang tak keruan kalau stock HERBA MAHARANI dah habis, si suami pun tak senang duduk. Ehehehehe. Penangan HERBA MAHARANI --- siapa yang makan je yang tau. Yang tak makan memang sampai sekarang tak mengerti apa hebatnya HERBA MAHARANI. Nak menjadi MAHARANI, di hati MAHARAJA????? Kenalah makan HERBA MAHARANI.

Gittew…!!

Lihat testimoni customer ni?




SECARA UMUMNYA, HERBA MAHARANI SESUAI UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH BERIKUT;

#1 Susah untuk pregnant
Dapat meningkatkan dan mengaktifkan hormon progesteron dalam badan, menyuburkan rahim, menstabilkan menstruation dan memanaskan badan.

#2 Melegakan kesakitan akibat senggugut

#3 Mengatasi masalah keputihan

#4 Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur

#5 Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan

#6 Melambatkan menopous

#7 Melancarkan peredaran darah

#8 Meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan

#9 Melegakan lenguh2 sendi/sakit pinggang dan atasi lemah2 badan

#10 Mencantikkan kulit

#11 Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda

#12 Menyuburkan badan sebelum dan selepas bersalin (bagus untuk berpantang)

#13 Meningkatkan rangsangan, kebahagiaan kepada pasangan

#14 Mengatasi masalah berpeluh waktu malam

#15 Sesuai bagi yg tak tahan sejuk/dalam aircond

Anyone yang ada masalah di atas, bolehlah cepat-cepat hubungi saya untuk dapatkan kotak permulaan “nak cuba dahulu” anda. Saya guarantee, takkan menyesal. Malah, anda akan rasa menyesal kerana tak membeli lebih awal.

Whatsapp: 012 739 7718
Price RM98.00.

2 comments:

  1. uittt.. dah mahal dah... dulu 65 je kalau x silap

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah muzai...baru je naik 1 feb haritu...muzai pernah makan kan?

      Delete