Tuesday, 17 March 2015

My favourite Restoran Cina Muslim – Restoran Mohd Adam Ali

I don’t really fancy Chinese Muslim food. Really. But this one has been my favourite  – Restoran Cina Muslim Mohd Adam Ali. Located at Jalan Puteri 5/1, Bandar Puteri, 47100 Puchong, Selangor. I’ve been here twice already, but no chances to blog about it. Lagipun, sebelum tu pergi sebab follow my husband’s department makan berbuka kat sana. So, sampai2 terus berbuka, memang tak dan nak ambil gambar semua. Lagipun, kawan2 husband kan. Segan la nak beriya-iya ambil gambar.

Tak payah cerita banyak, sebab, if you all want to know more details, go to its website https://restoranmohdadamali.wordpress.com/ . kat situ, gambar and harga semua siap dipaparkan. Dah boleh siap2 plan nak makan apa. Best.


Okay, enjoy the picture.






This is among my favourites - NESTUM BUTTER PRAWN.

1 lagi - SQUID RINGS FRIED WITH SALTED EGG YORK. This one memang marvellous. Paling sedap, cuma tak pedas je.


Ready nak ngapppp...!

Dan picture last selepas kenyang.


Harga pun affordable. 2 meja RM400++, set untuk 16 orang. For me, I tak kisah mahal, asalkan sedap, berperisa...berbaloi.

Jangan beli mee sup, walaupun murah RM5, tapi yang ada cuma fishball, batang sawi, mee kuning pahit. Memang I rasa nak baling mangkuk sup tu kat seller tu. Cekik Darah.

Restoran ni kategori - BOLEH DATANG LAGI.
So, jomsssss....


2 comments:

  1. my feveret place too. dpn tu office boyfren apit. mmg jadik port ktrg n his colleague r. butter prawn dia terbaik!

    ReplyDelete
  2. my feveret place too. dpn tu office boyfren apit. mmg jadik port ktrg n his colleague r. butter prawn dia terbaik!

    ReplyDelete