Tuesday, 26 May 2015

HERBA MAHARANI | CARA PENGAMBILAN

Yang best about Herba Maharani ni is hanya habiskan jamu tu in 6 days. Tak perlu ambil hari-hari, tapi kesan sepanjang hari.

Normal lah kan, busy woman like us, nak displin ambil pills pada waktu yang consistent, kadang-kadang terlepas jugak. Especially, kalau tengah tidurkan anak, then teringat “ishhh belum makan pil…” terus otak tune “ok kejap lagi bangun…” hahaha sudahnyaaaa…tertidur sampai esok pagi.

Cara Pengambilan (Yang disyorkan)
1 – Makan 50 biji kecil sehari, samada terus ambil 50 biji sekali makan, or 25 biji di waktu pagi 25 biji di waktu malam.
2 – Mula makan pada hari pertama selepas period.
3 – Masa terbaik ialah pagi sebelum sarapan. Makan di waktu malam juga tiada masalah.
4 – Makan bersama air suam.
5 – Herba Maharani agak panas seperti sesetengah herba/jamu yang lain, especially pada sesiapa yang tak biasa makan jamu.
6 – 1 bulan hanya 1 kotak SAHAJA.
7 – TIDAK BOLEH MAKAN SEMASA PERIOD.
8 – TIDAK BOLEH MAKAN SEMASA MENGANDUNG.


Jumlah Pengambilan (Yang DIsyorkan)
1 – 50 biji kecil sehari = 6 hari. Stop untuk bulan itu dan sambung next period.
2 – 25 biji sehari = 12 hari. Stop untuk bulan itu dan sambung next period.
3 – 10 biji sehari = 30 hari. JANGAN makan waktu period. Sekiranya period sebelum habis sekotak, stop dan sambung selepas habis period.


Kenapa disyorkan ambil 50 biji sehari, selama 6 hari?
Herba Maharani ini SANGAT MENYUBURKAN. Memang antara alternative terbaik untuk pasangan yang cuba untuk mendapatkan zuriat. 6 hari selepas period adalah waktu terbaik. Herba Maharani tidak boleh diambil ketika mengandung. Dikhuatiri kita masih makan herba maharani, tapi persenyewaan telah terjadi.

Nampak tak kat situ? But,no worries guys. Kesan kebaikkan herba maharani bukannya habis dalam masa 6 hari kita makan tu. We will still feel the goodness sampai ke next period.

Price RM98/Box.






Whatsapp 012 – 739 7718
Ros Haroun

No comments:

Post a Comment